Top 5 resorts Bali

Bali heeft zonder twijfel het beste aanbod van resorts en accomodaties inIndonesië . De meeste hotels op het eiland kan worden gevonden in Kuta, waar ook de meeste backpackers zijn te vinden. Deze lijst geeft echter de beste luxe resorts in Bali aan. Veel van de vijf – sterren resorts zijn geclusterd in Nusa Dua , Seminyak en Ubud . Hotels en resorts in Ubud ‘s komen tegemoet aan degenen kuuroorden en culturele activiteiten prefereren boven surfen en andere activiteiten op het strand. Nusa Dua en Seminyak bevinden zich op het strand, maar de sfeer is veel laid-back dan Kuta .

Bali is beroemd om zijn grote collectie van prive-luxe villa’s, compleet met personeel en top- class niveau van de dienstverlening. Naast Ubud en de grotere wijk Seminyak zijn deze particuliere villa’s zijn ook te vinden in het zuiden rond Jimbaran en Uluwatu , in Sanur en Lovina in het noorden van Bali.

Hieronder de top 5 resorts op Bali:

#1 – Amestic Villa

De Ametis Villa wordt gekenmerkt door een combinatie van modern comfort en traditionele elementen van Bali wat het daardoor een onderscheidend resort maakt. De 14 kamers van het Ametis Villa zijn voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor de vakantieganger. Dit luxe resort bevat alle faciliteiten en gemakken die u van een hotel in deze klasse zou verwachten . Faciliteiten omvatten massage , spa en een privéstrand.

#2 – The Purist Villa & Spa

The Purist Villas and Spa in Ubud is een klein boutique hotel resort. De suites zijn gevestigd in de series van 7 unieke privé villa’s gecombineerd met traditionele elementen uit verschillende eilanden van Indonesië. De hutten zijn aan de binnenkant omgetoverd tot echte ontwerpers plekjes. Drie van de villa’s hebben een eigen zwembad met een aparte Balinese hut met matrassen en kussens. Vier villa’s hebben een minimalistische stijl met Balinese kunstvoorwerpen en witte kalksteen vloeren.

#3 – The Samaya

The Samaya Bali in Ubud biedt prachtig ingerichte kamers met airconditioning en draadloos internet. The Samaya Bali heeft een spa op het terrein, waar een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen uitgevoerd worden. De tuin van het hotel is een rustige plek om te zitten en te ontspannen. Naast een buitenzwembad en een stoomcabine, beschikt het hotel over een spa & wellness-centrum en een sauna. De kamers zijn voorzien van een grote tv met satellietzenders.

#4 – The Bale Resort

The Bale, met uitzicht op de Indische Oceaan, is een helend verblijf voor volwassenen met slechts 29 paviljoens allen met hun eigen prive-zwembaden . Een zandstrand en een indrukwekkende lijst van spa-behandelingen met een holistisch programma completeert de ervaring. Kalmte heerst in de paviljoens. De hele plaats heeft een gevoel van totale rust en stilte, wandelpaden met coole binnenplaatsen en verfrissende zwembaden. Gasten kunnen yoga, tai chi beoefenen of kiezen uit een geweldige spa-menu van Reiki tot persoonlijk gerichte behandelingen.

#5 – Pandawas Villas

Gebouwd in 2010 en geïnspireerd op het epische Mahabharata. Er zijn 4 luxe villa kamers: Yudistra , Bima , Sahadewa en Nakula elk met een grote dubbele badkamer en een centrale lounge. Het restaurant serveert vele gerechten. Er is ook een Krishna entertainment ruimte waar kinderen kunnen genieten van games en boeken.